Paleo, low carb recepty

Jahodová bublanina

🍓klasicky bez cukru, lepku, laktózy a 100% plná lásky😁🙊
Budete potřebovat:
100g kešu mletých na mouku
50g mandlí mletých na mouku
30g kokosové mouky
3 vejce
25g ořechového másla (já dala burákové a dalo to tomu zvláštní příjemnou chuť ale můžete dát i kešu nebo mandlové)
100ml kokosového mléka
Kůra z bio citronu
Sladidlo dle potřeby a stravování
1/2 prášku do pečiva bez fosfátů
Špetka soli
Jahody

Postup:
Mouky si smícháte s práškem do pečiva a solí. Vejce, máslo a mléko vyšleháte společně a poté postupně přimícháte k mouce a přidáte ostatní ingredience. Těsto přesunete do mísy vyložené pečícím papírem a navrh pokladete na půl rozkrojené jahody. Pečete na 180 stupňů 15 minut. Doufám, že se Vám povede a bude chutnat😍🍓