Paleo, low carb recepty

Knäckebrot

Knäckebroty můžete využít téměr na vše a vydrží vám v lednici více než týden.

Budete potřebovat:
200g namletých slunečnicových semínek
100g strouhaného sýru (chedar, mozzarella)
30g namletých chia semínek
Špetka soli + koření (kmín, česnek..)
250ml vody

Postup:
Vše pečlivě smícháte a necháte 15 minut chia semínka natáhnout vodu. Poté těsto rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem a pečete na 180 stupňů 30 minut. Po těchto 30 minutách vyndáte z trouby a rozkrájíte na požadovanou velikost a vrátíte zpět do trouby a “dopečete” zhruba dalších 5 minut. Můžete i více, záleží na vás jak moc je chcete mít křupavé a suché. Dobrou chuť a nezapomeňte mě označit také nově mé recepty najdete v Kalorických tabulkách pod Anet LC Knackebrot, aby pro vás počítání bylo snažší.

Knackebrot