Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
0 Přidat do oblíbených

Celozrnný štrúdl

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 20 min Čas vaření 30 min Celkový čas 50 min Porce: 20 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Náplň

Postup

  1.  Na těsto vše smícháte a rozdělíte na dva díly. Každý díl rozválíte, jablka si nastrouháte a navrstvíte doprostřed těsta a posypete skořicí. Poté zabalíte a potřete vejcem. Pečete na 170 stupňů cca 30 minut. Doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit❤️

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Celozrnný štrúdl

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *