Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
0 Přidat do oblíbených

Hraběnčiny řezy

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 20 min Čas vaření 20 min Celkový čas 40 min Porce: 6 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Náplň

Postup

  1. Bílky oddělíte od žloutků. Bílky vyšleháte do tuhého sněhu, žloutky smícháte s mlékem či vodou, máslem a vanilkovým extraktem. Suché ingredience smícháte zvlášť a poté žloutky a suché ingredience smícháte dohromady. 2/3 těsta dáte do pečicím papírem vyložené formy a 1/3 těsta dáte do mrazáku (lépe se poté strouhá). Jablka si očistíte a nastrouháte nahrubo. Přidáte skořici a poté vložíte na těsto. Nahoru navrstvíte sníh z bílků a poté nahoru nastrouháte zbytek těsta. Pečete na 170 stupňů cca 20 minut. Necháte vychladnout a můžete ochutnávat🥰doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit a posílat výtvory😍

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Hraběnčiny řezy

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *