Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
Zobrazit galerii 1 fotografie
0 Přidat do oblíbených

Kulajda

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 10 min Čas vaření 30 min Celkový čas 40 min Porce: 2 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Postup

  1. Na ghee nebo másle si orestujete do zlatova cibulku, přidáte kopr, cuketu a 1/3 hub. Promícháte a zalejete kokosovým mlékem a vodou, aby byla cuketa ponořená. Necháte alespoň 20 minut vařit a poté rozmixujete. Osolíte, opepříte a můžete přidat kokosové mléko nebo vodu pro požadovanou hustotu a zbytek hub a ještě necháte probublat. Podáváte s čestvým koprem a vejci či masem.

    Na fotce můžete také vidět quiche, recept na něj zde také naleznete.

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Kulajda

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *