Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
0 Přidat do oblíbených

Mrkvová roláda s limetkovým krémem

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 15 min Čas vaření 20 min Čas odpočinku 3 hodina Celkový čas 3 hod 35 min Porce: 10 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Korpus

Krém

Postup

  1. Bílky oddělíte od žloutků a vyšleháte do tuhého sněhu. Žloutky smícháte s mrkví, kterou ještě vymačkáte od přebytečné vody a mouky si smícháte s práškem do pečiva a sladidlem. Poté mouky smícháte s mrkvovou směsí a nakonec přimícháte sníh z bílků. Pečete na klasickém plechu na 180 stupňů cca 20 minut. Poté vyndáte a necháte vychladnout. Ricottu si vyšleháte s tvarohem a limetkovou šťávou případně sladidlem. Navrstvíte na vychladlý korpus a stočíte🙃necháte uležet v lednici a můžete krájet

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Mrkvová roláda s limetkovým krémem

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *