

0 Přidat do oblíbených
Mrkvová roláda s limetkovým krémem
Ingredience
Korpus
Krém
Postup
Bílky oddělíte od žloutků a vyšleháte do tuhého sněhu. Žloutky smícháte s mrkví, kterou ještě vymačkáte od přebytečné vody a mouky si smícháte s práškem do pečiva a sladidlem. Poté mouky smícháte s mrkvovou směsí a nakonec přimícháte sníh z bílků. Pečete na klasickém plechu na 180 stupňů cca 20 minut. Poté vyndáte a necháte vychladnout. Ricottu si vyšleháte s tvarohem a limetkovou šťávou případně sladidlem. Navrstvíte na vychladlý korpus a stočíte🙃necháte uležet v lednici a můžete krájet
Výživové údaje
- Vitamín B12 0.01%
* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.