Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
0 Přidat do oblíbených

Obrácený hruškový koláč

Obtížnost: Středně obtížné Čas na přípravu 20 min Čas vaření 30 min Celkový čas 50 min Porce: 8 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Na spodek

Těsto

Postup

  1.  Bílky si oddělíte a vyšleháte se solí do tuhého sněhu. Žloutky smícháte s ostatními ingrediencemi a poté postupně se sněhem. Na pánvi si rozpustíte olej a přidáte med či sladidlo a uděláte si karamel do kterého poté přidáte skořici. Hrušky si nakrájíte na tenké plátky a promícháte s karamelem. Do vyložené a vymazané formy navrstvíte hrušky a na ně nalejete těsto. Pečete na 180 stupňů cca 30 minut. Necháte maličko vychladnout a ještě teplé překlopíte. Doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit❤️

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Obrácený hruškový koláč

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *