Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
Zobrazit galerii 1 fotografie
0 Přidat do oblíbených

Pečený květák ve smetaně s kuřecím masem

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 9 min Čas vaření 45 min Celkový čas 54 min Porce: 2 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Postup

  1. Kuřecí maso si lehce naklepete a okořeníte (já dala pepř a grilovací koření) a přendáte maso do vymazaného pekáčku. Květák uvaříte se lžičkou kari (pro barvu a šmrnc🙊👌🏻) , zcedíte, poté 1/4 květáku odeberete a rozmixujete společně se smetanou. Květák dáte na maso a zalijete smetanou. Pečete na 170 stupňů cca 45 minut. Doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit❤️

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Pečený květák ve smetaně s kuřecím masem

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *