Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
Zobrazit galerii 1 fotografie
0 Přidat do oblíbených

Ratatouille

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 20 min Čas vaření 45 min Celkový čas 1 hod 5 min Porce: 4 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Na omáčku

na vrchní vrstvu

Postup

  1. Na olivovém oleji si orestujete cibulku, česnek, papriku a přidáte plechovku rajčat a koření. Necháte vařit alespoň 10 minut a poté rozmixujete. Směs přendáte na dno zapékací mísy a teď přichází čas si vyhrát. Zeleninu si nakrájíte na kolečka, osolíte a opepříte ji a postupně skládáte do kruhu. Jakmile máte doskládáno, ještě si smícháte olivový olej s bazalkou a pokapáte. Musíte přiklopit alespoň pečícím papírem, aby se vám zelenina nespálila a pečete 45 minut na 190 stupňů. Před podáváním můžete ještě posypat parmazánem.

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Ratatouille

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *