

“Red velvet” dort se dvěma krémy
Ingredience
Korpus
Krém
Postup
Nejdříve si smícháte ingredience na korpus, nejdříve ty sypké a zvlášť ty mokré a poté smícháte dohromady. Dáte do formy vyložené pečícím papírem a vymazané kokosovým olejem a pečete na 180 stupňů cca 30 minut. Zkusíte špejlí a vyndáte a necháte vychladnout. Na krém si vyšleháte šlehačku a přidáte tvaroh. Želatinu si namočíte ve vodě a jahody si rozvaříte, poté do nich přidáte želatinu. Čokoládu si rozehřejete a krém si rozdělíte na 1/2, do první dáte rozpuštěnou čokoládu a do druhé jahody s želatinou. Korpus rozříznete a nejdříve navrstvíte krém s bílou čokoládou a poté jahodový. Přiklopíte druhou polovinou a zase navrstvíte krém. Necháte v lednici ztuhnout a poté můžete ještě dozdobit. Doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit❤️
- Vitamín B12 0.01%
* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.