Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
Zobrazit galerii 1 fotografie
0 Přidat do oblíbených

Slaninový quiche

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 15 min Čas vaření 1 hodina Celkový čas 1 hod 15 min Porce: 4 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Postup

  1. Batát si oloupete a nastrouháte na tenké plátky. Dáte do misky a smícháte s olivovým olejem a špetkou soli. Pořádně promícháte s poskládáte na spodek zapékací mísy. Pokud se vám to povede tak nejlépe i po stranách. Dáte péct na 30 minut na 160 stupňů. Mezitím si na pánvičce orestujete slaninu s cibulkou a česnek a postupně ostatní zeleninou. Rozklepnete si vejce a vyšleháte je se solí a pepřem. Vyndáte krustu a nejdříve dáte vrstvu slaniny se zeleninou a poté zalejete vyšlehanými vejci. Poskládáte na vrch na plátky nakrájená rajčátka a pečete dalších 30 minut na 160 stupňů. Kontrolujte a pokud se udělá bublina, propíchněte ji nožem, aby se horký vzduch dostal pryč. Můžete servírovat jak teplé, ale je výborný i studený.

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Slaninový quiche

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *