Paleo, low carb recepty

Tisknout recept
0 Přidat do oblíbených
Zobrazit galerii 1 fotografie
0 Přidat do oblíbených

Zelné lasagne

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 30 min Čas vaření 40 min Celkový čas 1 hod 10 min Porce: 2 Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Ingredience

Postup

  1. Na sádle si orestujete cibuli a česnek, přidáte maso a koření a necháte zatáhnout. Poté přidáte rajčatový protlak + vodu a povaříte. Zelí si umyjete a odlupujete listy, které dáte vařit do osolené vody cca na 10 minut. Poté vyndáte a odříznete tvrdou část. Ricottu si smícháte se sušenými bylinkami. Mozzarellu si nastrouháte. Poté na dno pekáče dáte maličko omáčky a vrstvíte listy - masová směs - ricotta. Mě to vyšlo na 3 vrstvy. Na závěr na listy dáte mozzarellu a pečete v rozehřáté troubě na 180 stupňů cca 40 minut. ❤️

Výživové údaje
Vitamín B12 0.01%

* Procentní denní hodnoty jsou založeny na 2 000 kalorické stravě. Vaše denní hodnota může být vyšší nebo nižší v závislosti na vašich kalorických potřebách.

Klíčová slova: Zelné lasagne

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *