Paleo, low carb recepty

Smažená květáková rýže

Budete potřebovat:
Syrový květák
Ghee
Mrkev
Cibule
Česnek
2 vejce
Sůl, pepř, sušené bylinky

Postup:
Květák si rozmixuju v mixéru na zrnka rýže (nejlépe se vám to povede pokud dáte do mixéru hlavičky květáku a zalejete vodou a začnete mixovat. Poté jen přecedíte a máte květákovou rýži). Dám do sítka a vymačkám vodu.
Na ghee si orestuji cibulku, česnek a pak přidám mrkev a potom i květákovou rýži. Posolím, dám pepř a bylinky a nechám tak 5 minut dělat. Poté udělám uvnitř důlek a vleju tak vejce a nechám zatáhnout. Jakmile se zatáhnou tak je spojím se směsí a a ještě chvíli restuji. Ozdobila jsem pažitkou.